Superkeukens Utrecht

Superkeukens Utrecht? Superkeukens heeft door heel Nederland inmiddels 42 vestigingen.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

 

Superkeukens UtrechtSuperkeukens Utrecht

Superkeukens
Zeelantlaan 15-17
3526 AK Utrecht (Woonboulevard)
030-2238733
www.superkeukens.nl

 

Superkeukens Utrecht Telefoonnummer

Al 16 jaar lang hanteert Superkeukens ´Altijd direct de beste prijs´. Dit betekent dat er niet langer hoeft te worden onderhandeld over de eindprijs van uw keuken. Dit jaar heeft de Superkeukens uit Utrecht ook weer het keurmerk “kwaliteit keukenbranche” toegekend gekregen.

Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid dus gegarandeerd aanwezig. Hij bevindt zich op de woonboulevard in Utrecht, hierdoor kunt u dus gratis parkeren en indien nodig andere bijgelegen winkels bezoeken.

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen de Superkeukens in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2238733.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de pagina klantenservice. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De vestiging van Superkeukens in Utrecht heeft regelmatig koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Superkeukens uit Utrecht geopend is.

Superkeukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Superkeukens.

Ontvang gratis keukenboeken >> in huis

of:

bekijk de goedkoopste keukens van Utrecht.