Marquardt keukens Utrecht

Marquardt keukens Utrecht? Deze winkel telt in totaal 2 keukenzaken in Nederland. De vestiging in Utrecht is te vinden op de Woonboulevard Utrecht.

Hier bevinden zich naast de Marquardt keukens tal van andere woon- en keukenwinkels. U heeft de mogelijkheid om hier gratis te parkeren, hier maken veel mensen gebruik van om een dagje te gaan shoppen in de Woonboulevard.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

Marquardt keukens UtrechtMarquardt keukens Utrecht

Marquardt keukens
Zeelantlaan 59
3526 AK Utrecht
030-214 8220
www.marquardt-keukens.nl

Telefoonnummer

Heeft u een vraag of opmerking voor deze keukenwinkel in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer is: 030 214 8220.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice: 0049–5921788700. Neemt u liever op een andere manier contact op met de algemene klantenservice?

Vul het contactformulier in via de contactpagina. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier neemt Marquardt keukens zo snel mogelijk contact met u op.

Marquardt keukens Utrecht Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De vestiging in Utrecht is regelmatig open op koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Marquardt keukens uit Utrecht geopend is.

Marquardt keukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites.

Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen.

U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Marquardt keukens.