Kvik keukens Utrecht

Kvik keukens Utrecht? Kvik keukens is van oorsprong een Deense keukenzaak en verkoopt naast keukens ook badkamers en interieurs voor garderobe.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

Kvik keukens utrechtKvik keukens Utrecht

Kvik keukens
Europalaan 95a
3526 KP Utrecht
030-2897100
www.kvik.nl

 

Telefoonnummer

Kvik keukens verkoopt al meer dan 30 jaar Deense design keukens. Hun design, snelle levering en een relatief gezien lage prijs hebben een revolutie  in de keukenbranche gebracht. Kvik keukens is in 9 verschillende landen te vinden.

In Nederland zijn ze in 13 steden gevestigd. In Utrecht kunt u Kvik keukens vinden op de woonboulevard. Hier bevind niet alleen Kvik keukens zich maar ook tal van andere woon-/keukenwinkels. Lang genoeg vermaak voor een gehele dag en u kunt er gratis parkeren.

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen de Kvik keukens in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2897100.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice via het contactformulier. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren.

Na het verzenden van het formulier krijg u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

 Kvik keukens Utrecht Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag: 13.00 – 17.30
Dinsdag: 10.00 – 17.30
Woensdag: 10.00 – 17.30
Donderdag: 10.00 – 21.00
Vrijdag: 10.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: 11.00 – 17.00

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? Deze vestiging van Kvik keukens heeft regelmatig koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Kvik keukens uit Utrecht geopend is.

Kvik keukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Kvik keukens.

Ontvang gratis keukenboeken >>> in huis

of:

bekijk de goedkoopste keukens van Utrecht.