Keukenkampioen Utrecht

Keukenkampioen Utrecht? Keukenkampioen heeft A-merken apparatuur voor een lage prijs.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

Keukenkampioen UtrechtKeukenkampioen Utrecht

Keukenkampioen
Zeelantlaan 55
3526 AK Utrecht
030-2670006
www.keukenkampioen.nl

 

Telefoonnummer

Keukenkampioen telt in totaal 47 keukenzaken, 45 in Nederland en 2 in België. Ze hebben kwaliteit keukens uit eigen fabriek en daar maakt u profijt van omdat, het gehele traject van ontwerp tot productie en montage in eigen huis hebben. Daarnaast krijgt u ook nog eens deskundig advies.

De keukenkampioen is te vinden op de Woonboulevard Utrecht. Op de Woonboulevard bevinden zich veel andere Woon- en keukenzaken. U heeft de mogelijkheid om hier gratis te parkeren, hierdoor kunt u gemakkelijk een dagje weg naar de boulevard.

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen de Keukenkampioen in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2670006.

Klantenservice

Keukenkampioen-klantenserviceHeeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice: 0416-539 325. Neemt u liever op een andere manier contact op met de algemene klantenservice?

Vul het contactformulier in via de contactpagina. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo spoedig mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag* 11:00 – 18:00

* Indien geopend op zondag

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De Keukenkampioen Utrecht is regelmatig open op zondag. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Keukenkampioen uit Utrecht geopend is.

Keukenkampioen Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Keukenkampioen.

Ontvang gratis keukenboeken >>> in huis

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.