Keukenconcurrent Utrecht

Keukenconcurrent Utrecht? Keukenconcurrent heeft verschillende vestigingen over heel Nederland verdeeld.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

Keukenconcurrent UtrechtKeukenconcurrent Utrecht

Keukenconcurrent
XXL-Vestiging
Zeelantlaan 51
3526 AK Utrecht
www.keukenconcurrent.nl

 

Telefoonnummer

Keukenconcurrent telt in totaal 45 keukenzaken en is daarmee een grote speler in de keukenwereld. De vestiging in Utrecht is net even wat groter dan een gemiddelde vestiging, het betreft namelijk een XXL-vestiging.

Keukenconcurrent is een echte prijsvechter, in het uitgebreide assortiment is er een ruime keuze keukens voor een lage prijs. Het bedrijf is een onderdeel van de Mandemakers groep.

De keukenconcurrent in Utrecht kunt u vinden op de Woonboulevard Utrecht. Hier bevinden zich naast de keukenconcurrent tal van andere woon- en keukenwinkels. U heeft de mogelijkheid om hier gratis te parkeren, hierdoor kunt u gemakkelijk een dagje weg naar de boulevard.

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen de Keukenconcurrent in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2801052.

Klantenservice Keukenconcurrent

contact-keukenconcurrentHeeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice: 0416-539369. Neemt u liever op een andere manier contact op met de algemene klantenservice?

Vul het contactformulier in via de contactpagina.

Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijg u binnen 3 werkdagen reactie op uw vraag en/of probleem.

Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? Deze XXL vestiging heeft regelmatig koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Keukenconcurrent uit Utrecht geopend is.

Keukenconcurrent Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Keukenconcurrent.

Ontvang gratis keukenboeken >>> in huis

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.