Keuken Sanitair Tegel Markt Utrecht

Keuken Sanitair Tegel Markt Utrecht? Keuken Sanitair Tegel Markt verkoopt keukens maar heeft ook andere producten in hun assortiment.

Deze winkel is failliet.

Ontvang gratis keukenboeken in huis

of:

bekijk de goedkoopste keukens van Utrecht.

Keuken Sanitair Tegel Markt UtrechtKeuken Sanitair Tegel Markt Utrecht

Keuken Sanitair Tegel Markt
Zonnebaan 23
3542 EB Utrecht
030-2383376
www.keukensanitairmarkt.nl

 

Keuken Sanitair Tegel Markt Utrecht Telefoonnummer

Keuken Sanitair Tegel Markt is naast keukens ook gespecialiseerd in de verkoop van sanitair, tegels, apparatuur en werkbladen. Ze hebben een ruim assortiment aan keukens en u vind er verschillende A-merken zoals bijvoorbeeld Etna en Grohe. Ze zijn maar op één plek gevestigd en dat is in Utrecht.

Heeft u een vraag of opmerking voor Keuken Sanitair Tegel Markt in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2383376.

Klantenservice

Keuken Sanitair Tegel Markt heeft maar één vestiging en dus geen algemene klantenservice of informatielijn. Voor al uw vragen kunt u terecht bij de verkopers in de winkel. U kunt ook contact met ze opnemen door ze te bellen.

Het telefoonnummer van Keuken Sanitair Tegel Markt staat in het kopje hierboven vermeld. Neemt u liever op een andere manier contact op? Bezoek dan de website en vul het contact formulier in. U kunt ook mailen naar info@keukensanitairmarkt.nl.

Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag –

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? Keuken Sanitair Tegel Markt heeft zo nu en dan ook koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Keuken Sanitair Tegel Markt uit Utrecht geopend is.

Keuken Sanitair Tegel Markt Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Keuken Sanitair Tegel Markt.

Ontvang gratis keukenboeken in huis

of:

bekijk de goedkoopste keukens van Utrecht.