Keuken-Centrum Utrecht

Keuken Centrum Utrecht? Keuken-Centrum is maar op één plek te vinden en dat is in de plaats Utrecht. Keuken-Centrum is een onder andere dealer van keukenspecialist en een CBW-erkend bedrijf.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >>

 

Keuken-Centrum UtrechtKeuken Centrum Utrecht

Keuken-Centrum
Zonnebaan 10
3542 EC Utrecht
030-2384007
www.keuken-centrum.nl

 

Telefoonnummer

Keuken centrum biedt een zeer brede keuze uit keukens aan. Modern, nostalgisch, landelijke of design? U kunt voor al deze keukens terecht bij Keuken-Centrum Utrecht. Voor elk budget hebben ze een droomkeuken. Alles wat met keukens te maken heeft is bij Keuken-Centrum Utrecht te verkrijgen.

Heeft u een vraag of opmerking Keuken-Centrum in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2384007.

Klantenservice

Heeft u vragen aan de Keuken-Centrum? U kunt telefonisch contact opnemen met deze winkel. In het kopje hierboven staat het telefoonnummer vermeld. Neemt u liever op een andere manier contact op met de Keuken-Centrum?

U kunt contact opnemen door het sturen van een e-mail. Het e-mailadres van Keuken-Centrum is info@keuken-centrum.nl.

Keuken-Centrum Utrecht Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag –

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? Het is niet bekend welke zondagen Keuken-Centrum open is. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de winkel open is.

Keuken-Centrum Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Keuken-Centrum.

Ontvang gratis keukenboeken >> in huis

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.