JPS meubels en keukens Utrecht

JPS keukens en meubels Utrecht? JPS is gevestigd in Utrecht. De showroom is gevestigd aan Strijkviertel 35 G. JPS Maakt de keukens op maat en na al uw wensen. In september 1997 is de meubelmakerij gestart op een kleine locatie in Utrecht.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

JPS Meubels en Keukens op maat Utrecht

JPS Meubels en Keukens op maat
Strijkviertel 35G
3454PJ De Meern
030-6668059
info@jps-meubels.nl

Telefoonnummer

Heeft u een vraag op opmerking over JPS meubels en keukens op maat. U kunt telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden. De openingstijden van het filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer: 030-6668059

Klantenservice

Heeft u een vraag aan JPS meubels en keukens op maat? U kunt telefonisch contact opnemen met deze winkel. In het kopje hierboven staat het telefoonnummer vermeld.

Neemt u liever op een andere manier contact op met JPS meubels en keukens op maat? Dan kunt u contact opnemen door het sturen van een e-mail. Het e-mailadres van  JPS meubels en keukens op maat is info@jps-meubels.nl

Openingstijden

JPS meubels en keukens op maat heeft geen standaard openingstijden. U neemt in eerste instantie contact met ze op en aan de hand daarvan maakt u een afspraak om langs te komen. In de kopjes hierboven staat uitgelegd hoe u in contact kunt komen met JPS meubels en keukens op maat.

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? JPS meubels en keukens op maat is helaas op zondag gesloten. Misschien kunt u overleggen of u toch langs kunt komen op een zondag. Hierboven staat het E-mailadres van JPS meubels en keukens op maat vermeld. Zo kunt u contact opnemen en krijgt u zo spoedig mogelijk reactie.

JPS Meubels en Keukens op maat Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites.

Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen.

U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over JPS meubels en keukens op maat.