Ikea keukens Utrecht

IKEA keukens Utrecht? IKEA heeft een zeer groot aandeel in de landelijke verkoop van keukens.

 

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

Ikea keukens UtrechtIkea keukens Utrecht

IKEA Utrecht
Van Rensselaerlaan 7
3526 AP Utrecht
www.ikea.nl

Telefoonnummer

Het is een groot woonwarenhuis wat de reden is dat veel mensen hier een gehele middag heen gaan. Ikea is op 13 plekken gevestigd in Nederland. Een van deze vestigingen is te vinden in Utrecht, De Ikea in Utrecht is te vinden op de Woonboulevard Utrecht.

Hier bevinden zich naast de Ikea tal van andere woon- en keukenwinkels. U heeft de mogelijkheid om hier gratis te parkeren, hierdoor kunt u gemakkelijk een dagje weg naar deze boulevard. Bij de Ikea kunt u rustig heen met uw gezin.

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen de Ikea keukens in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. U moet in eerste instantie bellen naar de informatielijn. Zij verbinden u door naar de vestiging. Het telefoonnummer is 0900-2354532.

Klantenservice

Ikea klantenserviceHeeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice: 0900-2354532. Neemt u liever op een andere manier contact op met de algemene klantenservice? Vul het contactformulier in via de contactpagina. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren.

Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem. U kunt ook via twitter contact met Ikea opnemen. Stuur een tweet naar hun Twitteraccount en zij zullen uw vraag beantwoorden.

Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 10:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag 10:00 – 21:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 21:00
Zondag 10:00 – 18:00

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? Deze XXL vestiging heeft regelmatig koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Ikea keukens uit Utrecht geopend is.

Ikea keukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

Lees alles over een Ikea keuken kopen >>

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Ikea keukens.

Ontvang gratis keukenboeken >> in huis

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.