Grando keukens Utrecht

Grando keukens Utrecht? Grando keukens & bad verkoopt naast keukens ook badkamers.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

Grando is onderdeel van de Mandemakers groep, net zoals zoveel andere zaken dat zijn. Ze hebben 34 vestigingen in Nederland en 10 vestigingen in België. In Utrecht is één van deze vestigingen te vinden. Deze staat op de woonboulevard in Utrecht.

 

Grando keukens UtrechtGrando keukens Utrecht

Grando keukens
Kaap de Goede Hoop Laan 100A
3527 AR Utrecht
030-2889272
www.grando.nl

 

Telefoonnummer

Hier kunt u gratis parkeren en heeft u veel woon-/keukenwinkels bij elkaar zitten. Heeft u een vraag of opmerking voor alleen de Grando keukens in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2801052.

Klantenservice

Grando klantenserviceHeeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Vul het contactformulier in via de de website van Grando.

Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of probleem.

 Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 10:00 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 09:30 – 17:00

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De vestiging in Utrecht van Grando heeft regelmatig koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Grando keukens uit Utrecht geopend is.

Grando keukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Grando keukens.

Ontwerp direct uw nieuwe keuken in 3D >>>

of:

ontvang keukenmagazines in huis >>