Genk Meubel en Interieur keukens Utrecht

Genk Meubel en Interieur keukens Utrecht? Bij dit keukenbedrijf werken 2 personen, Joris Goosen die afgestudeerd is aan de kunst academie in het jaar 1991.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

Genk Meubel en Interieur keukens UtrechtGenk Meubel en Interieur keukens Utrecht

Genk Meubel en Interieur keukens
Kanaalweg 50
3526 KM Utrecht
Joris Goosen – 06 50473295 \ Onno Kooy  –  06 11361399
www.genk.nu

Genk Meubel en Interieur keukens Utrecht Telefoonnummer

Ook werkt Onno Kooy bij Genk Meubel en Interieur keukens, Onno is afgestudeerd in organisatiepsycholoog en milieukundige. Bij Genk keukens staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom is communicatie tussen de klant en Genk Meubel en Interieur keukens erg belangrijk.

Ook beschikt Genk keukens over een groot netwerk van collega’s die ingeschakeld kunnen worden. De ontwerper van Genk keukens stopt niet alleen het beste van zichzelf in een ontwerp maar, haalt ook het beste uit een ander naar boven. Zo wordt uw keuken perfect.

Heeft u een vraag of opmerking voor Genk Meubel en Interieur keukens in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen. U kunt contact opnemen met een van de 2 werknemers van Genk Meubel en Interieurs keukens. Het mobiele nummer van Joris Goosen is: 06 50473295. Het andere mobiele nummer is van Onno Kooy. Het nummer is: 06-11361399.

Klantenservice Genk Meubel en Interieur keukens

Heeft u vragen aan Genk Meubel en Interieur keukens? U kunt telefonisch contact opnemen met deze winkel. In het kopje hierboven staan 2 telefoonnummers vermeld. Neemt u liever op een andere manier contact op met Genk Meubel en Interieur keukens? U kunt contact opnemen door het sturen van een e-mail. Het e-mailadres van de Genk Meubel en Interieur is info@genk.nu

Genk Meubel en Interieur keukens Utrecht Openingstijden

Genk Meubel en Interieur keukens heeft geen standaard openingstijden. U kunt eerst contact opnemen met 1 van de 2 werknemers van Genk keukens u kunt dan een afspraak maken om langs t komen. In de kopjes hierboven staat uitgelegd hoe u in contact kunt komen met Genk Meubel en Interieur keukens.

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De Keukenwerkplaats heeft geen koopzondagen. Misschien kunt u in overleg toch langskomen op zondag. Bekijk hier de website van Genk Meubel en interieur keukens.

Genk Meubel en Interieur keukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Genk Meubel en Interieur keukens.

Ontvang gratis keukenboeken in huis

of:

bekijk de goedkoopste keukens van Utrecht.