Enka keukens Utrecht

Enka keukens Utrecht? Enka keukens is opgericht in 1993 en is een familieonderneming.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

Enka keukens UtrechtEnka keukens Utrecht

Enka keukens
Amsterdamsestraatweg 250
3551 CR Utrecht
030-2468205
www.enkakeukens.nl

 

Telefoonnummer

Ze hebben vestiging alleen in Utrecht. Enka keukens is een officieel benoemd tot de keuken van Kuchentreff in Utrecht. Naast keukens is Enka keukens ook gespecialiseerd op het gebied van meubels.

Al meer dan 20 jaar geven zij de klanten een goed gevoel bij de aankoop van een keuken bij Enka. Het motto van Enka: Meer kookplezier voor minder geld.

Heeft u een vraag of opmerking voor Enka keukens in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2468205.

Klantenservice

Heeft u vragen voor Enka keukens in Utrecht? Ze hebben bij Enka keukens geen algemene klantenservice of informatielijn aangezien ze alleen gevestigd zijn in Utrecht. U kunt telefonisch contact met ze opnemen zoals uitgelegd in bovenstaand kopje.

Neem u liever op een andere manier contact met ze op? Vul dan het contactformulier op de website. U kunt ze ook eventueel ook mailen op info@enkakeukens.nl.

Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag (op afspraak)

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? Enka keukens heeft geen koopzondagen maar u kunt wel op zondag terecht met een afspraak. Kijk voor meer informatie over mogelijke koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Enka keukens uit Utrecht geopend is.

Enka keukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Enka keukens.

Ontvang gratis keukenboeken >>> in huis

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.