Brugman keukens Utrecht

Brugman keukens Utrecht? Al meer dan 40 jaar is Brugman keukens & bad actief op het gebied van keukens en badkamers.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.

 

Brugman keukens UtrechtBrugman keukens Utrecht

Brugman keukens
Hollantlaan 14
3526 AM Utrecht
030-2888471
www.brugman.nl

 

Brugman keukens Utrecht Telefoonnummer

In Nederland zijn er 35 vestigingen van Brugman te vinden. Een van de vestigingen is te vinden op de woonboulevard in Utrecht. Brugman keukens & bad kan elk huishouden met keukenplannen volledig verzorgen.

Indien nodig breken ze uw oude keuken voor u af, en plaatsen ze de nieuwe keuken zodat u weer kunt gaan koken. Het voordeel aan de woonboulevard is dat je er gratis kunt parkeren.

Heeft u een vraag of opmerking voor alleen de Brugman keukens in Utrecht? U kunt telefonisch contact opnemen met dit filiaal onder hun openingstijden. De openingstijden van dit filiaal kunt u hieronder vinden. Het telefoonnummer van het filiaal in Utrecht is: 030-2888471.

Klantenservice Brugman keukens

Brugman keukens Utrecht klantenserviceHeeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? U kunt ook contact opnemen met de algemene klantenservice: 0416-539369. Neemt u liever op een andere manier contact op met de algemene klantenservice?

Vul het contactformulier in via de contactpagina. Bij het invullen van dit contactformulier kunt u een aantal onderwerpen selecteren. Na het verzenden van het formulier krijg u binnen 5 werkdagen reactie op uw vraag en/of probleem.

Brugman keukens Utrecht Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Utrecht zijn:

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Koopzondagen

U wil graag in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken? De vestiging van Brugman keukens & bad. in Utrecht heeft regelmatig koopzondagen. Kijk voor het meest uitgebreide overzicht van de koopzondagen op de website. Hierop staat ook vermeld op welke feestdagen de Brugman keukens uit Utrecht geopend is.

Brugman keukens Utrecht ervaringen

Bij elke keukenzaak zijn er mensen die verschillende ervaringen hebben over het verloop van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier.

De ervaring die iemand opdoet met een bepaalde keukenzaak blijft zijn ervaring, dit kan bij u heel anders verlopen. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Brugman keukens & bad.

Ontvang gratis keukenboeken >> in huis

of:

bekijk de goedkoopste >> keukens van Utrecht.